Marketplace

This project is currently in development

Der er i dag over 6.000 certificerede drone operatører i Danmark. Det er flere end der er i hele Storbritannien! Samtidig oplever vi kæmpe vækst i specielt det amerikanske dronemarked. Virksomheder oplever store effektiviseringer med dronerne og udviklere af teknologien kommer hver måned op med nye brugsmetoder. Hvorfor ser vi ikke den samme udvikling i Danmark?

Hos Dronaar tror vi på, at problemet ligger i en manglende transparens.

Derfor har vi skabt den digitale markedsplads Dronaar Hire. Dronaar Hire er til for at nedbryde den usynlige mur mellem kunde og operatør. Eller for den sags skyld reparatør, uddannelsessted eller noget helt femte. Et sted man går til når man skal bruge hvad som helst indenfor branchen. Det hele er samlet ét sted. Som bruger af platformen har du din egen backlog, hvormed du kan tracke alle tidligere køb eller salg, sammenligne priser, følge branchens udvikling og meget mere. Fakturering går også gennem vores system, således at du som bruger bare skal bruge tid på at optimere din forretning med hjælp fra os.

Vær blandt de første når vi går live!

Lade os holde dig informeret om når vores markedsplads går live, så du kan være blandt de første. Du modtager ikke spam, men blot en reminder om når tingene rykker sig.


Dronaar © 2020. All rights reserved.