About

Dronaar er et dansk virksomhed med rødderne plantet i Aarhus. Vi tror, at fremtiden vil være med droner i hjertet af hverdagen. Derfor er vores vision er at gøre dronetjenester tilgængelige overalt. Droner repræsenterer et skift i, hvordan vi løser problemer, og især de udfordringer, der involverer en luftbåren løsning. Dronebranchen har oplevet en stabil vækst de seneste år, og forventes at stige eksponentielt i den nærmeste fremtid.

Hvis du læser dette, betyder det, at du er interesseret. Men måske er du ikke sikker på, hvorfor vi er værd at bruge din tid på. Vi vil understrege, at tid er kostbar. Både den tid, vi bruger på at flyve med dronen, men også når vi ikke gør. Derfor arbejder vi på at skabe værktøjer til piloter, der sparer dem tid og hjælper dem med at fokusere på det, der er vigtigt. Vi fjerner irriterende hindringer, reducerer tidskrævende procedurer og styrer udenom ulogiske arbejdsgange. Vi stræber efter at arbejde tæt sammen med hverdagens helte for at se, hvor skoen trykker, og hvordan vi kan hjælpe dem med at gøre deres hverdag bedre.

Samtidig tror vi på, at kundens forståelse af teknologien og operatørernes arbejdsrammer er vigtig for at opnå det bedst mulige samarbejde. Derfor arbejder vi sammen med virksomheder som Vestas, forskellige Kommuner, Forsyningsvirksomheder og Ejendomsselskaber for at øge deres forståelse af både teknologien og lovgivningen rundt om de fremtidige effektiviseringer de vil komme til at se med droneteknologien.

Dronaar © 2020. All rights reserved.